Turvaliivejä pikkuväelle

IMG_5161I

Intersport Mikkeli kauppias Juho lahjoitti meille 30 kpl lasten turvaliivejä. Liivit tulivat heti käyttöön pihalle pimeneviin syksy iltoihin. Myös retkille, Röllin pihan ulkopuolelle, puemme kaikille lapsille turvaliivit. Joten käyttöä näille löytyy.

Loistavista liiveistä mahtavat kiitoksemme!

Turvakoulutusta

Etelä-Savon pelastuslaitos vieraili meillä esittelemässä kalustoaan lapsille. Varsinkin paloauto kiinnosti kovasti ja palomies Topi joutui vastailemaan lasten kiperiin kysymyksiin. Auton pelastuskalustosta lapset tunnistivat mm. moottorisahan ja ”kirveksen”. Sekä tietenkin vesipyssyn. Isot kiitokset vierailusta ja tervetuloa taas ensi syksynä!

IMG_8592

Röllin aikuisten turvakoulutuksen puheenaiheena oli mm. ulkopuolisen uhan ennakointi. Antoisan, keskustelua … → Lue lisää!

Syksyn valokuvaukset

Valokuvauspäivät: