Ruokalista 19.- 23.4.2021

MAANANTAI

  • Aamupala: Vehnähiutalepuuro, tuorepala, leipä
  • Lounas: Broilerikiusaus, kiinankaali-persikka-salaatti
  • Välipala: Pasteija, tuorepala

TIISTAI

  • Aamupala: Sekahiutalevelli, hedelmä, leipä
  • Lounas: Kalastajanpasta, jäävuori-kurkku-paprika- salaatti
  • Välipala: Röllin luomuleipä, juusto, tuorepala
KESKIVIIKKO
  • Aamupala: Kuituinen kaurapuuro, tuorepala, leipä
  • Lounas: Pinaattivelli, kananmuna, hedelmä
  • Välipala: Kauralihapiirakka, tuorepala

TORSTAI

  • Aamupala: Neljänviljanpuuro, tuorepala, leipä
  • Lounas: Lasagnette, jäävuori- maissi-salaatti
  • Välipala: Boysenmarjakeitto, Röllin leipä, tuorepala

PERJANTAI

  • Aamupala: Ruishiutalepuuro, tuorepala, leipä
  • Lounas: Uunimakkara, perunamuusi, porkkanaraaste
  • Välipala: Kauratassu, leikkele, tuorepala

Jokaisella lounaalla tarjotaan näkkileipä, kasvisrasvalevite, rasvaton maito/piimä ja vesi. Muutokset mahdollisia!

Tervehdys Röllin keittiöstä!

Päiväkotiruokailulla on ravitsemuksellisia ja kasvatuksellisia tavoitteita. Ruokailu tukee pienen lapsen kasvua ja kehitystä. Monipuolinen ja maistuva ateria ylläpitää lapsen vireyttä hoitopäivän aikana sekä ohjaa lasta monipuoliseen ja vaihtelevaan ruokavalioon.

Meidän omassa keittiössä rakkaudella valmistetut, terveelliset ateriat takaavat energiaa lapsille jokaisena arkipäivänä. Pyrimme tarjoamaan monipuolisia makukokemuksia.

Aamupuurojen valmistuksessa käytämme luomuhiutaleita, perunat tulevat lähituottajalta ja leivät leivotaan itse tai tilataan lähileipomolta. Myös kotimaiset raaka-aineet ovat meille tärkeä lähtökohta aterioiden valmistuksessa. Emme käytä tietoisesti myöskään geenimuuntelun avulla tuotettuja elintarvikkeita. Erityisruokien valmistaminen tapahtuu paikan päällä.

Keittiön puhelinnumero: 044 570 8606

Keittiön henkilökunta

  • Annukka Kilkki, emäntä
  • Saara Ryhänen, keittäjä
  • Leila Hokkanen, siistijä / keittiön varahenkilö